Betalen

Betalen & betalingsmethodes

In onze webshop kun je betalen met iDEAL en een bankoverschrijving (overboeking vooraf). Wanneer je per bankoverschrijving betaald dient het bedrag binnen vijf werkdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Daarna verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk. Als wij de betaling niet binnen vijf werkdagen hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd. Bij betaling via iDEAL ontvangen wij je betaling direct en kunnen we jouw bestelling sneller verzenden.


Betalinggegevens

Bank: ABN Amro
IBAN: NL92 ABNA 0488 7119 67
BIC: ABNANL2A
Ten name van: Funkystarzz (Switi Odi is de handelsnaam van Funkystarzz)


iDEAL

Betaling via iDEAL is snel, veilig en gratis. iDEAL is een betalingsmethode waarmee je betaald via je eigen bank. Als je betaald via iDEAL dan komt de transactie direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden. In een paar stappen betaal je via iDEAL:

1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
2. U selecteert uw bank.
3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
6. U keert terug naar de webwinkel; u heeft betaald en uw bestelling is geplaatst.
7. Zorg dat u alle stappen juist doorloopt: hierdoor wordt de bestelling juist in het systeem geplaatst.


Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving/overboeking is ook mogelijk. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een overzicht van onze bankgegevens. Je ontvangt deze informatie ook per e-mail. Met deze gegevens kun je het bedrag aan ons voldoen via een bankoverschrijving. Het bedrag dient binnen 5 werkdagen te zijn bijgeschreven. Als je betaald via bankoverschrijving duurt het iets langer voordat wij de betaling ontvangen - hierdoor is de verzendtijd ook iets langer. Na ontvangst van betaling ontvang je een e-mail en verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk!